Vi hjälper dig starta webbutik

Quickbutik

Vi gör det enklare att starta webbutik! Vi kan stolt meddela att vi samarbetar med e-handelsleverantören Quickbutik AB, Quickbutik är Sveriges snabbast växande e-handelsplattform med över 1000 anslutna webbutiker. Nedan kan du läsa mer hur vi kombinerar deras tjänster med våra för att ge dig möjligheten att komma igång med din egen webbutik!

Fotografering

Planerar ditt företag att genomföra en reklamkampanj? Det är då fundamentalt att de bilder som används är av högsta tänkbara kvalité för att ge era kunder den bästa tänkbara bilden av ert företag. Vi kan självklart hjälpa er att skapa dessa! Kontakta oss genom kontaktformuläret på sidan "Kontakt" för att få mer information om hur vi kan hjälpa just er. ​

E-handel

Att driva e-handel ska vara enkelt! Genom vårt samarbete med e-handelsleverantören Quickbutik hjälper vi dig igång med en fullt fungerande e-handel på bara ett par dagar. Beroende på om ni vill ha hjälp att göra hela butiken startklar eller lägga upp era produkter så skräddarsyr vi upplägget så det fyller era behov!

E-handel. Vi hjälper dig igång!

Information

Vi samarbetar med Quickbutik (du kan läsa mer om dem här), Quickbutik levererar en e-handelsplattform som är både kostnadseffektiv och lättarbetad. Genom att kombinera våra tjänster med Quickbutiks kan vi erbjuda en heltäckande lösning där vi bygger webbutiken, tar bilder till butiken och lägger in alla era produkter. Detta innebär att du kan komma igång med er e-handel snabbt, enkelt och utan att lägga åtskilliga timmar på att lära er allt som krävs för att sedan bygga upp webbshoppen.

Nedan har vi gjort en lista över de steg som behövs bockas av innan din webbutik är redo att lanseras.

 • Butikens utseende
 • Köpvillkor
 • Produkter
 • Betallösningar
 • Fraktalternativ
 • Marknadsföring
 • Domännamn

Jag vill komma igång. Hur går det till?

Innan vi/du påbörjar arbetet med webbshoppen går vi igenom dina ambitioner för webbshoppen, hur du vill att butiken ska se ut och vilka produkter du vill sälja. Efter genomgången bestämmer vi hur projektet ska läggas upp och du får ett prisförslag.

Vid det vanligaste upplägget, där vi bygger webbshoppen och lägger in era produkter och tar bilder till shoppen lägger vi upp projektet på följande sätt:

 • Vi har ett möte där vi går igenom projektet och ger ett prisförslag.
 • Du accepterar prisförslaget.
 • Vi tar de bilder som behövs för att få det önskade utseendet.
 • Vi bygger webbshoppen (upprättar villkoren och anpassar utseendet)
 • Vi lägger in era produkter.
 • Vi lägger in fraktlösningar och betallösningar.
 • Vi lägger upp en plan för er marknadsföring.
 • Vi lägger in webbshoppen på ert domännamn.
 • Vi lanserar er webbshop.

Behöver ni endast hjälp med någon del i uppstarten så är det givetvis även möjligt, vi skräddarsyr upplägget så det passar er!

Att jobba med oss är enkelt och vårt samarbete med Quickbutik gör det ännu enklare!

Ovan kan du läsa om hur vi vanligtvis lägger upp ett projekt, men du undrar kanske hur din vardag kommer se ut när din webbutik är uppe och igång? Svaret på det är att det kan se olika ut beroende på hur du vill att vi lägger upp det! Vill du sköta butikens marknadsföring och leverans av varor till kunderna? Eller vill du bara sköta leveransen av varorna till kunderna? Vi hjälper dig med de delar i drivandet av butiken som du tycker är för svårt eller för tidskrävande så du har tiden att fortsätta driva din fysiska butik samtidigt. 

Quickbutik är fullspäckad med spännande funktioner som underlättar din vardag som e-handlare! Vill du läsa mer om vilka funktioner din framtida butik kommer ha samt hur mycket det kostar? Klicka på länken nedan så kommer du direkt till Quickbutiks hemsida där du kan läsa mer!

1
Fler än 1000 anslutna butiker!

Satsa på E-handel

Näthandel har ständigt ökat under de senaste åren.  60-75 procent av all svensk detaljhandel kommer på sikt ske online enligt en rapport publicerad av Handelns ekonomiska råd.

Anledningen till att näthandeln ökat kraftigt är bland annat dess bekvämlighet. Kunder slipper trängas och stå i onödigt långa köer, det är billigare och det sparar både tid och resurser.

Att snabbt och smidigt komma igång med en stilig och välfungerande e-handel har aldrig varit enklare än det är idag. Men det är som med mycket annat inom handeln, det krävs kunskap för att lyckas.

Småföretag som idag har en liten butikslokal på landsbygden men ännu ingen e-butik kan nå en rikstäckande marknad genom att även satsa på en e-butik. Detta kan bidra till en tillväxt som kan vara svår att uppnå på den lokala marknaden. Att våga ta klivet kan som bekant kännas svårt men det behöver inte vara det.

Vi har kunskapen som krävs för att hjälpa dig igång med butiken och hjälper dig mer än gärna med produktbilder och bilder till er marknadsföring.

Fotografering

Planerar ditt företag att genomföra en reklamkampanj? Det är då fundamentalt att de bilder som används är av högsta tänkbara kvalité för att ge era kunder den bästa tänkbara bilden av ert företag. Vi kan självklart hjälpa er att skapa dessa! Kontakta oss genom kontaktformuläret på sidan “Kontakt” för att få mer information om hur vi kan hjälpa just er. 

Vårt arbetssätt

Att jobba med oss är är både enkelt och smidigt. När du anlitar oss bokar vi alltid in ett möte där vi tillsammans går igenom det kommande projektet och lägger upp en plan för hur vi så effektivt som möjligt ska uppnå de mål ni har. Efter mötet skapar vi en preliminär budget för projektet som vi tillsammans med ett uppdragskontrakt levererar till er för godkännande, När budgeten är godkänd och uppdragskontraktet är påskrivet startar vi projektet. 

Leveransen av bilderna kan ske på olika sätt beroende på vad som passar er. Antingen kan vi leverera dem digitalt eller över ett USB-minne som enkelt kan skickas med posten. 

Priser

Våra priser varierar beroende på projektets storlek och det är därför svårt att ge en korrekt prisbild utan att först vara insatt i projektet. Därför ber vi dig kontakta oss och beskriva ert projekt för att vi sedan ska kunna ge er en så korrekt prisbild som möjligt.

Vi hjälper dig starta webbutik was last modified: mars 30th, 2019 by erikerbing