Quickbutik

E-handel har aldrig varit

Vi samarbetar med den svenska e-handelsplattformen Quickbutik. Genom att kombinera våra tjänster erbjuder vi ett unikt upplägg som hjälper dig igång med din e-handel. Läs mer om dem nedan!

Plattformen är Sveriges snabbast växande e-handelsplattform med över 1000 anslutna webbutiker. Nedan har vi samlat ihop mängder av information om plattformen.

Vill du läsa mer om hur vi genom detta samarbete kan ta er försäljning till nya höjder? Det kan du göra på denna sida: Tjänster

0
Fler än 1000 anslutna webbutiker


Vi kan stolt presentera att vi är ett av bolagen som är med i Quickbutiks senaste satsning där de har skapat ett nätverk av specialister på plattformen. Certifieringen betyder att vi har genomgått deras granskning och uppfyller deras kriterium för att få ingå i deras nätverk av specialister.

Såhär går det till!

Nedan har vi gjort en mer utförlig lista över vårt tillvägagångssätt än den du ser på sidan tjänster. Listan avser vårt vanligaste upplägg där vi; bygger webbshoppen, lägger in era produkter och tar bilder till shoppen lägger vi upp projektet på följande sätt.

Steg 1.

Uppstart steg 1.

I detta skede har vi ett möte där vi diskuterar vad du har för mål med din framtida webbutik samt hur vi ska lägga upp projektet. I anslutning till detta ger vi dig även ett prisförslag för projektet.

Steg 1.
Steg 2.

Uppstart steg 2.

Du godkänner prisförslaget.

Steg 2.
Steg 3.

Fotografering

I detta skede tar vi de bilder vi behöver för att kunna ge butiken det önskade utseendet.

Steg 3.
Steg 4.

Webbshoppen byggs

Nu påbörjar vi bygget av webbutiken. Vi ställer in butiken så den får det önskade utseendet och vi upprättar de nödvändiga villkoren.

Steg 4.
Steg 5.

Produkter läggs in

Vi tar produktbilder för era produkter (om ni inte redan har produktbilder) och lägger in dem.

Steg 5.
Steg 6.

Frakt- och betallösningar

Vi lägger in de fraktalternativ och betalningsalternativ som du vill ha i butiken.

Steg 6.
Steg 7.

Marknadsföring

I detta skede lägger vi i samförstånd upp en plan för hur er butiks marknadsföring ska läggas upp.

Steg 7.
Steg 8.

Domännamn

Vi lägger in er butik på ert domännamn.

Steg 8.
Steg 9.

Lansering

Nu är butiken redo för att lanseras!

Steg 9.

Vad ingår och vad kostar det?

Vill du se exakt vad som ingår i respektive paket samt hur mycket det kostar? Klicka då på länken nedan.

När vi går igenom ditt behov under uppstartsmötet tar vi även beslutet angående vilken plan som passar er verksamhet och era behov bäst!

Det går alltid att uppgradera den plan du beslutar att använda så du kan börja med “Startup” och sedan börja ändra till “Standard” eller “Pro” utan avbrott i tjänsten!

Vill du komma igång direkt? Klicka på länken nedan för att komma till deras hemsida så du kan skapa ett konto. Om du har några frågor eller vill ha hjälp med något är du alltid välkommen att kontakta oss på: info@paxillos.se!

Quickbutik was last modified: mars 30th, 2019 by erikerbing